BBP Manavgat İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları Külliye Cami'nde cuma namazı öncesi Muhsin Yazıcıoğlu ve Çanakkale şehitleri için mevlit okuttu.

Alperen Ocakları ve BBP'ler cuma namazı çıkışında da cami cemaatine gül suyu, bisküvi ve lokum ikramı yaptı. BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, Çanakkale şehitleri ve 6 yıl önce 29 Mart yerel seçimleri öncesi Kahramanmaraş'ta helikopter düşmesi sonrası hayatını kaybeden ebedi genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Muhsin Yazıcıoğlu'nun son 40 yıl içinde Müslüman Türk dünyasının yetiştirdiği ender liderlerden biri olduğunu belirten Çayır, hayatını kaybedeli 6 yıl olmasına karşı helikopter kazasındaki sır perdesinin aralanmamasının ise Türkiye'nin utancı olduğunu kaydetti.

Alperenler ve BBP'liler olarak ebedi liderlerinin hayatını kaybetmedeki gerçekleri gün yüzüne çıkarmaktan bir an olsun geri durmayacaklarını belirten Çayır, "Merhum liderimizi Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatını 6'ncı yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Halkımız da biz de liderimizin bir suikast sonucu hayatını kaybettiğine inanıyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu sıradan bir lider değildi. Onun bize öğrettiği dürüst, ilkeli, adil olma, başka fikirlere karşı saygılı olma, inanç özgürlüğü ve ülkesini karşılıksız sevme hasretini hiçbir siyasi beklenti içinde olmadan sürdüreceğiz. Kendisinden Allah ebediyen razı olsun. Mekanı cennet olsun. Liderimizi 25 Mart'tada Tacettin Dergahı'nda mezarı başında ziyaret ederek dua edeceğiz." diye konuştu.