Dernek Genel Başkanı Kemal Demirel, Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesi Erdoğan Tansel Taziye Evi'nde düzenlenen törende, sadece tekerlekli sandalye yardımında bulunmadıklarını, engellilerin eğitiminden sağlığına bütün ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini belirtti.
     ''Sorunlar sadece sandalye ile çözülmüyor, bazen sandalye vermek büyük sıkıntıları da beraberinde getirebiliyor'' diyen Demirel, şunları kaydetti:
     ''Verilen sandalye bazen iyi analiz edilmeden veriliyor ve istenmeyen sorunları da beraberinde getiriyor. Verilecek desteğin bizleri vicdani açıdan da rahatlatmasına dikkat ediyoruz. Bu nedenle ihtiyacı en ince ayrıntılarına kadar tespit edip o doğrultuda hareket ediyoruz.''
    
     -''Bizi Kahramanmaraş'a bir fotoğraf getirdi-''
    
     Beldede görev yapan 3 öğretmenin derneğe bir fotoğraf gönderdiğini anımsatan Demirel, ''Bizi Kahramanmaraş'a bir fotoğraf getirdi. Öğretmen arkadaşlarımız topladıkları kapakların fotoğrafını bize yollamış. Fotoğrafı görünce çok duygulandım. İnsan hayatının kapağa endekslendiğini hissettim. Bunun üzerine engelli vatandaşlarımız için engelleri aştık kalktık geldik'' diye konuştu.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kuyubaşıoğlu da öğretmen arkadaşlarının çok önemli bir çalışmaya imza attığını dile getirerek, ''Kimi zaman bunlar sohbetten öte geçmiyordu. Ancak bugün bunun sohbetten öte gidebileceğini görmüş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz'' dedi.
     Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise güzel bir çalışmaya imza atıldığını vurguladı.
     Bedensel engelli Selahaddin Orçan da konuşmasında, futbolu çok sevdiğini belirterek, artık kendi başına maçları izlemeye gidebileceğini, dilediği şekilde de gezebileceğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından 6'sı akülü 12 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.