Bitlis’in Tatvan ilçesinde Gençlik Platfortmu tarafından billboardlara asılan siyah pankartlı bayram mesajı dikkat çekiyor. Bayram mesajı adı altında Tatvan ilçesinde bulunan farklı yerlerdeki birçok bilboarda asılan afişlerle Bitlis’in son günlerde gündeminde olan görevden alma ve görev değişikliklerine dikkat çekilerek, tepki gösteriliyor.

Bugün asıldığı öğrenilen afişlerdeki mesajın matemi andıran siyah zemin üzerine yazılması nedeniyle anında dikkatleri üzerine çekiyor. Afişlerin, eski AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler’e yakınlıklarıyla bilinen ve geçtiğimiz günlerde AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün talimatı doğrultusunda görevden alındığı öne sürülen ya da başka görevlere nakledilen Tatvanlı bazı kurum amirlerinin görevden alınma durumuna tepki amacıyla asıldığı öğrenildi.

İlçenin birçok yerinde asılan afişlerle bir yandan Tatvan halkının bayramı tebrik edilirken, diğer yandan ise Tatvan halkının yapılan yanlışları kabul etmeyeceğine dikkat çekiliyor.

Genel seçimler öncesinde de zaman zaman astığı sıra dışı afiş mesajlarıyla gündeme gelen Tatvan Gençlik Platfortmu, bilboardlar aracılığıyla astığı mesajında şu ifadelere yer veriyor: “Tatvan halkı ne yapılan iyilikleri ne de yapılan kötülükleri asla unutmaz. Başarısızlığının başka Tatvanlılara da fatura edilmediği nice bayramlara.”