Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e Bursa’da ilk Alzheimer Hasta Konuk Evi projesine verdiği desteklerden dolayı üstün hizmet ödülü verdi.

Lions 118 K Çevre Yönetimi Federasyon Başkanı Nejat Yahya, Başkan Bozbey’i makamında ziyaret ederek üstün hizmet ödülünü verdi. Lions 118 K Çevre Yönetimi Federasyonu tarafından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e Alzheimer Hasta Konuk Evi projesine desteklerinden dolayı Üstün Hizmet Ödülü verdi. Başkan Bozbey’e katkılarından dolayı teşekkür eden Nejat Yahya, geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve Bursa’da bir ilk olan Alzheimer Hasta Konuk Evi’nin çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti.

Verilen ödülden memnuniyet duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de inşaatın bir an önce biterek faaliyete geçmesini arzu ettiklerini söyledi. Bozbey, “Toplumumuzda bu hastalık çok yaygın. Yıllardır engelli çocuklarımızı sakladığımız gibi bu hastalarımızı da saklıyoruz. İnsanlık adına çok faydalı bir projeye hep birlikte imza attık. İnşallah bir an önce bitirip faaliyete geçiririz.” diye kaydetti.