Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Havza Şubesi tarafından üyelerin yeni doğan bebekleri için hazırlanan ‘aktif bebek' battaniyeleri üyelerden Mehmet Yırtıcı'nın oğlu Burak Kağan ile üye Saffet Bilgiç’in kızı Fatmatüz Zehra'ya Aktif Eğitim Sen Havza ilçe Temsilcisi Mehmet Urhan tarafından teslim edildi.

Aktif Eğitim Sen Havza ilçe teşkilatı yeni doğan bebekler için birbirinden güzel battaniyelerini dağıtmaya devam ediyor. ‘Aktif Bebek’ ismi verilen battaniyeleri almaya başlayan üye eğitimciler, sendikanın yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti paylaştı. Aktif Eğitim Sen Havza Temsilcisi Mehmet Urhan, üyelerinin her mutluluğunda yanlarında olmak istediklerini ifade etti.

Urhan, "Sendikamızın küçük bir hatırası olarak sendikamızın kurulmasıyla birlikte doğan çocuklar için üyelerimize battaniye hediye ediyoruz. İnşallah mutlu ve huzurlu yuvalarında güle güle kullansınlar. Allah tüm üyelerimizin ve eğitimcilerimizin çocuklarını anne ve babalarına hayırlı, vatana ve millete faydalı bireyler etsin." dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri Mehmet Yırtıcı ve Saffet Bilgiç ise, "Bu güzel hediyeleri almaktan mutlu ve sevinç duyduk. Çocuklarımız büyüdüğünde onlara güzel bir hatıra olarak Aktif Bebek Battaniyesini anlatacağız. Yaşadığımız süreçte her zaman bizim gibi geleceğimizde Aktif kalacaktır." dedi.