Adana Özel Burç Çukurova İlkokulu’nda düzenlenen ‘Bahar Şenliği’nde veli ve öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Burç Çukurova İlkokulu’nda bu yıl ‘Bahar Şenlikleri’ ayrı bir coşku ve heyecanla kutlandı. Tüm velilerin davet edildiği şenlik büyük ilgi görürken, veliler ile öğrencilerin buluşması okul bahçesinde adeta bayram havası estirdi.

Program öncesi okul bahçesi büyük bir özenle dizayn edilirken, karate ve cimnastik gösterileri programa ayrı bir renk kattı. Resim Zümresi’nin hazırlamış olduğu sergi ise velilerden büyük ilgi gördü. Ebru sanatları standında ise bir taraftan önceden yapılan eserler sergilenirken, bir taraftan da velilere ebru sanatının incelikleri anlatıldı. ‘Bahar Şenliği’ kapsamında hazırlanan etkinlikleri veliler alkışlarla izlerken, yaşanan coşku zaman zaman okul bahçesi dışına taştı.

Gösterilerin sonunda ise Okul Müdürü Servet Genç, programa katılan velilere teşekkür etti. ‘Bahar Şenlikleri’ kapsamında öğretmen, veli ve öğrencileri bir araya getirdiklerini belirten Servet Genç, “Başarılı bir eğitimin vazgeçilmez üçlüsü olan ‘öğretmen-öğrenci-veli’ arasındaki birlikteliği bu programda daha da geliştirme şansı yakaladık. Son aylarını yaşadığımız 2014-2015 eğitim öğretim yılında hep birlikte birçok başarıya imza attık. İnşallah 2015-2016 eğitim öğretim yılında daha da büyük başarılara imza atacağız. Velilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve alakanın yanı sıra her geçen gün artan desteği, bizlere daha da büyük sorumluluklar yüklemektedir. İnşallah velilerimiz ile birlikte yarınımız olan çocuklarımızı evrensel değerlere sahip birer birey olarak yetiştireceğiz.” dedi.