Adana Özel Burç Vural İlk-Ortaokulu ve Anaokulu, Kutlu Doğum Haftası’nı sanatçı Ahmet Başar ile birlikte kutladı.
Okulun konferans salonunda düzenlenen programa yaklaşık 800 veli katılırken, gecede konuk sanatçı olarak Ahmet Başar sahne aldı.

Hazırlanan gecede veliler çocukları ile birlikte Peygamber Efendimiz'in(SAV) dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Program Burçlu miniklerin Kur’an-ı Kerim okuması ile başlarken öğrenciler O'nu (SAV)’i anlatan şiirler okudu. Burçlu miniklerden oluşan koro, Efendimiz için hazırlanan ilahileri okuyarak geceye ayrı bir renk kattı.

Gecenin ilerleyen bölümünde ise Ahmet Başar sahne aldı. Sema gösteri eşliğinde ilahiler okuyan ve eserlerini seslendiren Ahmet Başar velilerden büyük alkış topladı. Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan program hakkında bilgi veren Özel Burç Vural İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Başol, davetlerine icabet gösteren velilere teşekkür etti. Kutlu Doğum Haftası’nda veli ve öğrencileri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ramazan Başol, öğrencilerin hazırlamış olduğu gösterileri veliler ile birlikte büyük bir beğeni ile izlediklerini söyledi. Dini bilgilere sahip inançlı bir nesil yetiştirmek istediklerini belirten Başol, "Kutlu Doğum Haftası’nın dinimizde çok büyük bir yeri vardır. Rahmet Peygamberi olan Sevgili Peygamber Efendimizin, miladi takvime göre 20 Nisan’da dünyaya teşrif buyurduğu kabul edilmiştir. İşte içinde bulunduğumuz bu önemli haftada, bu tür programlarla çocuklarımıza Peygamber sevgisini aşılayıp, dini bilgiler öğretmeye çalışıyoruz." dedi.