Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çeşitli mahallelerde bulunan park alanlarında yapım faaliyetleri yanı sıra oyun grupları koymaya başladı.

Seymen ve Önerler Mahalleleri, Esentepe Mahallesi Adnan Doğu Caddesi 2. Sokak ile Nusratiye Mahallesi Kısmet Ağacı Sokak'taki park alanlarına tek kuleli, çift kaydıraklı ve salıncaklı oyun grupları kuruldu. Yapılacak çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve çim serimi çalışmalarının ardından parklar, vatandaşların hizmetine sunulacak. Ayrıca planlanan iş programı dahilinde Kazımiye Mahallesi Piri Reis, Alipaşa Mahallesi Yükselen ve Şeyhsinan Mahallesi Özgürler Caddeleri ile Cemaliye Mahallesi Çakıl Sokak'ta bulunan park alanlarında yapım faaliyetlerine başlanacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalar bünyesinde şehrimizin birçok farklı noktasında park yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte yapmayı planladığımız park projelerimizi hayata geçirerek şehrimizdeki yeşil alanları artırmayı hedeflemekteyiz." dedi.