Ceylanpınar Belediye Başkanı’nın gündem’e dair yapmış olduğu açıklamalar oldukça ürkütücü sözler ile başladı. Dört kez suikast girişimine uğramış olan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, PKK’nın oldukça büyük bir saldırıya hazırlandığını ileri sürdü.

Terör Örgütü Saldırı İçin Pusuda

Dört defa suikast girişimin her birinden büyük bir şans eseri olarak kurtulan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yapmış olduğu açıklamalar gündeme oturdu. Hükümetin bölgede var olan sorunu çözeme çabalarının terör örgütü tarafından suiistimal edildiğine işaret eden Belediye Başkanı Atilla, terör örgütünün dehşet yaratan planını su yüzüne çıkaran açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanının yapmış olduğu açıklamaya göre “Çözüm sürecinden faydalanana terör örgütü, şehir kadrolarını güçlendirmeyi başardı. Şehirlerde yer alan teröristler evlerini çeşitli silah ve mühimmat ile depoladı. Hangi evde ne kadar mühimmat ve silah olduğuna dair krokiler bulunuyor. HDP her türlü yardımı yapmaktadır. Resmi araçların aranmamsı sebebi ile de terörist, silah ve mühimmatın tamamını taşımaktadır. Pkk örgütüne para yardımında da bulunan HDP ayrıca dağda ölen teröristtin ailesine de para yardımı yapıyor. Terör örgütü için Ceylanpınar son derece önemli bir yerleşim yeridir.” dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından yapılan bu açıklama sonrasında ne gibi gelişmelerin yaşanacağı ise merak konusu oldu. Belediye Başkanı açıklamalarına sert sözler ile de devam etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı’ndan Sert Sözler

Gündem de de duyulan ve bundan önce birçok defa suikast girişiminde bulunulan Menderes Atilla, yapmış olduğu açıklama da, tüm delililerin sunulmasına rağmen bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin serbest bırakılmasına veryansın etti. Kendisine saldıranların tutuklanması için illa ölmesi mi gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı, yeni yapılacak olan suikast girişiminde sağ kurtulup kurtulmayacağını bilemediğini de sözlerine ekledi.

Ak Partili Olanlar Hedefte

Özellikle Ak partili olanların PKK’ nın hedefinde olduğunu bildiren Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak partililere ait olan tüm araç, ev ve iş yerlerine saldırıların düzenlendiğini bildirdi. Polis tarafından etkisiz hale getirilerek tutuklanan bu terör örgütü mensuplarının ise savcı ya da yetkili mahkeme tarafından serbest bırakılmasını da şaşkınlık ile izlediğini bildirmekte. www.koprubasi.tv ile başlıkları kaçırmayın