Elbistan ilçesinde başlatılan "Mutluluğumu paylaşıyorum" projesiyle, yatılı okuyan öğrencilerin doğum günü spor salonunda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu'nun (YİBO)  hazırladığı proje kapsamında okulun spor salonunda doğum günü kutlaması düzenlendi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, kutlamada, proje sayesinde birlik ve bareberlik olgusunun arttığını söyledi.

Uygulamanın tüm okullara yayılması için çalışma başlatacaklarını ifade eden Çelik, "Yatılı bölge okulları, öğrencilerin yuvası ve evleridir. Özel günleri de bizim için önemlidir. Okul idaresi ve öğretmenleri, öğrenciler için doğum günü partisi hazırladı. Bu hafta içerisinde dünyaya gelen öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Mutlulukların paylaşıldıkca artacağını, spor salonlarında kutlamaların yapılmasının da bunun bir göstergesi olduğunu dile getiren Çelik, "Buralar sizin geleceğinizi inşa eden okullardır. Eğitim yuvalarınızı hep hatırlayacaksınız. Doğum gününü kutladığımız öğrencilerimiz bu anı hiç unutulmayacaktır" diye konuştu.

Okul Müdürü Ömer Faruk Dikici de Elbistan için ilk olan uygulamayı geleneksel hale getireceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından, öğrenciler ve bir öğretmenin doğum günü için hazırlanan özel yapılmış pasta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik, öğretmen ve öğrenciler tarafından kesildi. Bu hafta doğum günü olan öğretmen ve öğrencilere hediyeler verildi.