Türkoğlu’nda çalışmaları yerinde görmek amacı ile ilçeye geldiklerini söyleyen Devlet Su İşleri (DSİ) Kahramanmaraş 20.Bölge Müdürü Sadullah Seven " Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Devlet Su İşleri olarak Bölge Müdürlüğümüz sınırları içinde yer alan illerde büyük yatırımlar yapıyoruz. Türkoğlu’na da bizim yaptığımız yatırımları gezelim, görelim konuşalım diye geldik. Gerçekten güzel bir taşkın tesisi bende beğendim. Tabi Başkanımda etrafının peyzajını tamamlamakla, projeyi çok güzel bir şekle sokmuş, teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.

Türkoğlu’na DSİ olarak neler yapabileceğiz, onları konuşacağız. Taşkın ve gölet anlamında üstümüze düşenleri yapıp 2018 yılı programında teklif etmeyi düşünüyoruz. Misafirperverliğiniz için de size ayrıca teşekkür ediyoruz. dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, " Türkoğlu Belediyemizi DSİ Bölge Müdürümüz ve ekibi ziyaret ettiler. Öncelikli olarak kendilerine teşekkür ediyorum. DSİ Bölge Müdürü ile konumumuz itibari ile çok iyi bir şekilde çalışıyoruz. Daha önce çok projelerden ve işlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile Bölge Müdürümüze hayırlı olsuna gitmiştik. Aynı zamanda da kendileri bizi ekibi ile beraber geldiler kendilerine teşekkür ediyoruz. İmalı Çayı rekreasyon projesi kapsamında yapılan dere ıslahını gezdik. Dere ıslahı Türkoğlu’muzun içinden geçmekte. Daha önce atıl halde, evlerinin içerisinde çok kötü görüntüler olmaktaydı. DSi ve  biz bu sorunu son birkaç yılda bitirdik. Bizlerde bunu etrafına yürüyüş alanları, bisiklet yolları, evlerin beyaza boyanması, şelaleler ve meydanla beraber çok harika bir yaşam alanı haline getirdik. Aynı zamanda biraz sonra belediyemizde de beraber Türkoğlu ilçemiz sınırları içerisinde  Sayın Bölge Müdürüm ve ekibi ile beraber DSİ ‘nin kapsadığı alan içerisine ne yapılabilir, neler yapılacak bunu konuşacağız. İnşallah yapılan çalışmalar Türkoğlu’muz için hayırlı olur.”şeklinde konuştu.