CHP Hatay Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Mevlüt Dudu, mevcut iktidarın 7 Haziran'da milletin oylarıyla gideceğini söyledi. Dudu, "Ne yaparlarsa yapsınlar, Abbas yolcu." dedi.

İskenderun Pirireis Mahallesi'ndeki mitingde vatandaşlara seslenen Mevlüt Dudu, 13 yıllık zulmü bitirmeye kararlı olduklarını vurguladı. Mevlüt Dudu, "Genel başkanımızın mitingine gösterdiğiniz ilgi ve destek onları korkuttu. Hemen birilerini aradılar, 'yetiş' dediler. Ama onun gelmesi de yetmez. Bir de küçüğü var onun yavrusu, onu da alıp gelse, fayda etmez. Ne yaparlarsa yapsınlar, Abbas yolcu." dedi.

Dudu, şöyle devam etti: "Millet 13 yıllık bu zulmü bitirecek. Oy vereceğiz gidecekler. Emekli, esnaf, çiftçi, emekçi, kısaca toplumun her kesimi için Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığına az kaldı. Türkiye'yi parsel parsel satanlardan, Ortadoğu'yu kan gölüne çevirenlerden, Müslümanı Müslümana kırdıranlardan hesap sormaya az kaldı. Hırsızlara bu sefer oyumuzu çaldırmayacağız. Halkı iktidara, CHP'yi iktidara, Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakanlığa taşıyacağız".