Kahramanmaraş'ta bulunan Özel İdare İş Merkez binası medyanın ilgi odağı haline geldi. İlginç rengi ve mimarisiyle Dünyanın en karizmatik binası olarak seçilmesi gerektiği vurgulanıyor. Bu bina aynı zamanda Dünyanın en medyatik binası olarak da medyanın ilgisini çekiyor. Hatta Özel İdare iş merkez için dünyanın en şeker binası bile diyebiliriz

Bu haber, Kahramanmaraş'ın en büyük haber sitesi olan Haber46'nın sosyal sorumluluk olarak gördüğü bir çalışmanın sonucudur. Ayağını sıkmaktan, kendini dünyaya rezil etmekten zevk alan Kahramanmaraşlılar'ın Özel İdare İş Merkezini dünyanın en saçma binası olarak tanıtması ve internetin tüm kanallarını kullanarak bu isimle arama yapması ve tanıtım yapması nedeniyle ilgili bina çok kötü ünvana sahip olmuş durumda. Yani Google'a dünyanın en saçma binası yazdığınızda karşınıza Kahramanmaraş Özel idare iş merkez çıkıyor. 

Biz bu haberler Kahramanmaraş Özel İdare İş Merkezi'nin hiç hak etmediği bu ünvandan kurtulması için bir çalışma yapmaya karar verdik. Google'a dünyanın en saçma binası yazıldığında Kahramanmaraş Özel İdare İş Merkezi çıkıyorsa pekala biz de istediğimizi yazdırabiliriz. 

Dünyanın en karizmatik binası Kahramanmaraş'ta

Dünyanın en karizmatik binası Kahramanmaraş Özel İdare iş Merkezi

Yukarıda gördüğünüz Kahramanmaraş Özel İdare İş Merkezi'nin dünyanın en karizmatik binası olduğunu biliyor musunuz? Googlr bu binayı çok seviyor ve pek çok ulusal site de bu binayı haber yapıyor. Kahramanmaraş'a gelenler bu karizmatik binayı görmeden ayrılmak istemiyorlar. Nasıl çok karizmatik değil mi? 

Dünyanın en medyatik binası Kahramanmaraş'ta

Dünyanın en medyatik binası Kahramanmaraş'ta

Yukarıda gördüğünüz Özel İdare iş Merkezi binamız sadece saçma ve karizmatik bir bina değil, aynı zamanda dünyanın en medyatik binası olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Cumhuriyet, Haber7, Milliyet, Hürriyet, Yeni Akit, Posta gibi onlarca  ulusal haber sitesi Kahramanmaraş Özel İdare İş Merkezi binasını haber yaptı.

Dünyanın en şeker binası Kahramanmaraş'ta

Dünyanın en şeker binası Kahramanmaraş'ta

Şu binanın renklerine bakın. Aynı lolipop şekerlerine benzemiyor mu? Gerçekten çok şeker renkleri var. Bir kaç renk daha olsaydı gökkuşarğı gibi olacaktı aslında. Önündeki ağaçların yeşili de ayrı bir güzellik vermiyor  mu? Dünya neden Kahramanmaraş'ın başına bela olan özel İdare İş Merkez binamıızı saçma olarak tanısın ki. Dünyanın en şeker binasının Kahramanmaraş'ta olduğu da pekala Google'da en çok arananlar arasına girebilir.

Dünyanın en karizmatik binası

DÜNYANIN EN KARİZMATİK BİNASININ FOTOĞRAFLARI