Adana Optimum Çocuk Kulübü etkinlikleri eğlendirirken öğreten, el becerilerini geliştiren atölye çalışmalarıyla, çocuklara kaliteli ve keyifli zaman geçirme fırsatı sunmaya devam ediyor.

Adanalı çocuklara yeteneklerini geliştirme fırsatı tanıyan Çocuk Kulübü atölyelerinde ders konusu bu kez Kağıttan Türk Bayrağı ve Kağıttan Dünya Yapımı oldu. Kağıttan Türk Bayrağı Yapımı Atölyesi'nde uzman eğitmenlerin gözetiminde beyaz bir kağıda al bayrağımızın ay ve yıldızını çizen çocuklar, daha sonra bunun çevresine kırmızı ve beyaz renkli bezleri küçük küçük kesip yapıştırdılar. El becerileriyle Türk Bayrağı oluşturan çocuklar, yaptıklarını kendilerini izleyen anne babalarına gururla gösterdiler. Minikler daha sonra Kağıttan Dünya Yapımı Atölyesi'nde, dünya şekline getirdikleri kağıdı boyayıp atölye çalışmalarına ara vermeden devam ettiler.

Adana Optimum Çocuk Kulübü’nün bir etkinliği olan ve kulüp üyesi çocukların ücretsiz olarak katıldığı atölyelerin minik konukları, ders sonunda alışveriş merkezi yönetim ekibi tarafından kendilerine hediye edilen tombala ve rüzgar gülü hediyeleriyle de sevinçlerini ikiye katlayıp, mutlu biçimde evlerine döndüler.