Arkadaşınıza, değer verdiğiniz kişilere, sevdiklerinize göndereceğiniz En Güzel Doğum Günü mesajlarını ve sözlerini sizler için derledik topladık. Sevgilinize, Arkadaşınıza en güzel doğum günü mesajlarını en güzel bir biçimde ilk siz söyleyin. Arkadaşa Özel Doğum Günü Mesajları, Sevgiliye Özel Doğum Günü Kutlama Mesajları, Komik Doğum Günü Mesajları. En anlamlı, kısa ve sade ve Doğum Günü Mesajları haberimizin detayında yer almaktadır.

En anlamlı, en özel, kısa ve sade Doğum Günü Kutlama Mesajları, Doğum günü Tebrik Mesajları sevdiklerinize onları unutmadığınızı göstermek amacıyla en yeni Doğum Günü sözlerini telefonlardan mesaj yolu ile veya sosyal medya hesapları üzerinden veya Whatsapp yolu ile sevdiklerinizi, arkadaşınıza, komik ve özel doğum günü mesajlarını gönderebilirsiniz.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI 

*Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar. İyi ki doğdun. 

*Yağmuru unutmuş toprakların yalvarışı gibi sessizce ama yürekten, doğum gününü kutlarım öylesine değil içten. 

*Yaşama bu kadar direnen başka bir insan daha görmedim.  Yeni yaşın kutlu olsun. 

*Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle… Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun. 

*Yeni bir yıla başlarken, mumları üflerken, dilek tutarken, bizleri unutma lütfen… Doğum günün mutlu olsun. Hatırlar mısın? Doğduğun günü… Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse… İyi ki doğdun, nice yıllara… 

*Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun. 

*Yeni yaşın hayırlı olsun. Mutluluklar seninle olsun. Bu yeni yaşında hayallerin gerçek olsun. 
 
Mutlu olmak için gülmeyi bekleme. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye. 

*Kelebeğin kanadı kadar hafif olsun kederlerin, doğum gününde bu pasta tam sana göre bebeğim… Nice yıllara sevgilim, Doğum günün kutlu olsun. 

İşte bir yıl daha bitti, lütfen üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki her canlı aynı şeyi yaşıyor. Bu senenin sonunda arkana baktığında umarım ”harika bir yıldı” dersin. Yaş günün kutlu olsun. 

*Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, suyun damlasında, selin coşkusunda kimi yanımdasın kimi rüyamda ama hep aklımdasın sakin unutma… 

*Bir seni bir de boş dersleri sevdim. Bugün doğum günün… Bütün iyi dilekleri senin için diledim. 

*Bütün hayallerin umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul ve doğum günün kutlu olsun. Sana yüz binlerce öpücük ve kucak dolusu sevgi yolluyorum… Bil ki unutulmadın. Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin… Doğum günün kutlu olsun. 

*Deniz değil ki gönlüm dalgaları kıyıya vursun. Doğum gününü unutmadım haberin olsun.