Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği, 10-16 Mayıs Engellikler Haftası ve Anneler Günü münasebetiyle etkinlik düzenledi.

Dörtyol Atarük Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Dörtyol Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Perihan Peker, "Amacımız hem engellileri kaynaştırmak hem de engelli analarını bir gün de olsa o atmosferden ayırarak neşeli bir geçirmelerini sağlamaktır." dedi. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da "Engelliler için Belediye olarak her türlü kolaylıkların sağlanması için çalışmalar yaptık ve destek olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ise annelerin haklarının ödenemeyeceğini ifade ederek, "Bu salonda da olduğu gibi engelli bir evladının mutlu olması için çırpınan anneleri görmekteyim. Bir öf bile çekmeden bu evlatlarına bakan annelerin ellerinden öpüyorum. Bizler de Kaymakamlık olarak engellilere imkanlar ölçüsünde yardım etmekteyiz." dedi.

Daha sonra belirlenen annelere birer hediye verildi. Alınan tekerlekli sandalyelerde takdim edildi. Programa Kaymakam Soytürk ve Belediye Başkamı Toksoy’un yanı sıra MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, MHP milletvekili adayları Prof. Dr. Celalettin Yavuz ve M. Akif Terzi katıldı.