Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Fotoğrafçılar Derneği üyeleri tarafından ilçenin Paşa Konağı'nda sergilenen fotoğrafların satışından elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi 100 ilköğretim okulu öğrencisini giydirdi.

Siverek Fotoğrafçılar Derneği üyelerinin çektikleri fotoğrafların sergilendiği sergiden elde edilen gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve giyim malzemesi alındı. Yenişehir Mahallesinde bulunan Selimpınar ilköğretim okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere yanlarında getirdikleri malzemeleri okul idaresine teslim eden dernek üyeleri bazı öğrencileri de elleriyle giydirdi.

Dernek sözcüsü Selahattin Atasoy sanat ve hayır işlerini bir araya getirmek hedefinde olduklarını söyledi. Atasoy, “Halk Eğitim Müdürlüğü yetkililerimizin yardımıyla fotoğrafçılık kursiyerleri arkadaşlarımız ile güzel bir resim sergisi açtık. Bu resim sergisinden elde ettiğimiz gelirlerle yüz ayakkabı, pantolon ve çeşitli elbiseler alarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırdık. Amacımız Siverek’i güzel projelerle gündeme getirmektir. Bu amaç doğrultusunda da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Atasoy yardımlarla ilgili önümüzdeki günlerde bazı derneklerinde çeşitli malzeme göndereceklerini söyledi.