Yunus Emre Eskalen'in nişan törenine, Bozkurt ve Eskalen Ailesi, akrabaları, Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda gazeteci ve aile dostları katıldı.

Genç çiftin alkışlar ve meşalelerle karşılandığı gecede, heyecanları gözlerinden okundu. Genç çift, Nişan merasiminin ilk dansını bir birlerinin gözlerine bakarak yaptılar. Dansın ardından Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda attıkları bu ilk adımdan dolayı Yunus Emre Eskaleni ve Burcu Bozkurt'u kutladı.

Kahramanmaraş Dünya Gazetesi İl temsilcisi Ali ESKALEN yaptığı konuşmasında; “Kıymetli misafirlerimiz, canımız ciğerimiz evlatlarımız olan Burcu ile Yunus Emre'nin  nişan törenlerine katıldığınız için Eskalen ailesi adına, evlatlarım ve şahsım adına bugün bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm misafirlere ve dostlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Bu mutlu gecede ' sevenleri ve dostlarının yalnız bırakmadığı Yunus Emre Eskalen & Burcu Bozkurt'un mutluluğu gözlerinden okundu, mutluluk gözyaşları döküldü.

HABER46 AİLESİ OLARAK GENÇ ÇİFTLERE VE MESLEKTAŞIMIZ ALİ ESKALEN'E MUTLULUKLAR DİLİYORUZ... ALLAH MESUT ETSİN...