Kahramanmaraş'ın en büyük yardım topluluğu olan Genç Gönüllüler çok kısa sürede çok büyük işlere imza atmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Genç Gönüllüler Topluğu isimli grup, Onikişubat ilçesi Büyüksır ilkokulu ve Ortaokulunda bulunan 130 öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulundu.

Etkinlik boyunca, kaşık ile yumurta yarışları, çuval yarışları ve sandalyede yer kapma oyunları gibi bir çok oyun oynadılar. 

Ayrıca Kervan Pastaneside çocuklara Genç Gönüllüler aracılığıyla tatlı ikramında bulundu.

Genç Gönüllüler Topluluğu, topladıkları ayakkabı, kırtasiye ve giyim yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Büyüksır Mahallesine giden gençler, 130 öğrencinin ayakkabı, kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.


Konu hakkında bir açıklama yapan Kurucu Başkan Ahmet Bilgiç “Genç Gönüllüler Topluluğu  Olarak Kahramanmaraş Onikişubat İlçesine bağlı Büyüksır Mahallesinde  bulunan Büyüksır İlkokulu ve Ortaokulu minikleri ile beraberdik bugün, bol eğlenceli çokça gülümsemeli mutlu bir gün geçirdik. Bizlere destek olan, güvenen ve bu özel günü yaşamamıza vesile olan siz değerli yardımseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Sizler sayesinde kısa sürede ayakkabı ve kırtasiye ihtiyaçlarını tamamlayıp, miniklerimize hediyelerini ulaştırdık. Rabbim yapmış olduğunuz yardımlarınızı kabul etsin . Minik Kalplerimizle beraber eğlenceli oyunlarla, yarışmalarla doyasıya yaşadık günü. Mutlu Günler Görün Çocuklar”dedi.