Bu başlıklar genellikle ince ve açık renkli tüyleri giderebilmek üzere kullanılmakta olan başlık tipleri olarak bilinmektedirler. Göbek bölgesinde oluşmuş olan tüylerin alınabilmesi üzere buz lazer epilasyon metoduna başvurulması durumu uygun olacaktır.

Yaklaşık 50 senedir başarılı olarak kullanılmakta olan lazer epilasyon metodunun sağlık açısından herhangi bir sorun yaratmadığı bilinmektedir. Göbek bölgesi lazer epilasyon işlemi sırasında kullanılmakta olan başlıkların verdiği ışınlar sadece derinin üst kısmına etki etmektedir. Göbek bölgesinde bulunmakta olan açık renkli tüylerin giderilebilmesi üzere konusunda uzman olan Medikal Estetik Hekimi Dr. Mehmet Akgün metotlarına başvurmanız tavsiye edilmektedir. Medikal Estetik Hekimi Dr. Mehmet Akgün metotlarından yararlanan bireylerin kısa sürede vücutlarındaki tüylerden kurtulmaları durumu mümkün olacaktır. lazer epilasyon ankara hizmetlerinden faydalanarak vücudunuzda kıl bulunan tüm bölgelere müdahale yapabilmeniz durumu mümkün olacaktır. Fazla kıl problemi bulunan bireylerin dahi tüylerinin giderilmesi durumu en fazla 8-10 seans sürecektir.

Farklı ve verimli bir tüy giderme yöntemine ulaşabilmek üzere firmamızın iletişim numaralarından faydalanarak bizlere ulaşmanız tavsiye edilmektedir. Derinin ilk katmanında bulunmakta olan kıl köklerini etkileyen uygulamalardan biri olan lazer epilasyon uygulamasının deri altınıza herhangi bir zararı bulunmamaktadır ve ancak doğru doktora başvurulduğunda verimli sonuçlara ulaşabilmek mümkün olacaktır. Bu sebeple lazer epilasyon işlemini gerçekleştirmek üzere başvuracağınız doktorun sizlere verimli bir hizmet sunabileceğinden emin olmanız gerekmektedir. Lazer ile kıl kökleri yakılarak hasara uğratılmaktadır. Hasara uğrayan kıl kökleri ardından tüy çıkması durumu neredeyse imkansızdır. Fakat verimli ve kesin sonuçlara ulaşabilmek üzere mutlaka sizler için belirlenen seanslara sadık kalmanız gerekmektedir. Seanslara sadık kalan bireylerin birkaç ay veya duruma göre hafta içerisinde tüy kökleri zarar görecek ve tüy oluşumu durumu büyük oranda engellenecektir. Firmamızın yararlandığı epilasyon makineleri sayesinde bu süreç çok daha hızlı olabilmektedir. Acı eşiği oldukça düşük olan fakat epilasyon hizmetlerinden faydalanmayı arzu eden bireyler için özel olarak tasarlanmış olan buz lazer uygulaması ile acısız veya ağrısız işlem gerçekleştirebilmek mümkün olacaktır.