Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, 7 Haziran seçimlerinde kullanılacak her bir oyun Türkiye'nin yolunu ve yönünü belirleyeceğini, o açıdan çok önemli olduğunu söyledi. Gözütok, Milli İttifak'ın 15 Mayıs Cuma günü, İstasyon meydanındaki mitingine de vatandaşları davet etti.

KAMALAK VE DESTİCİ GELİYOR

Gözütok, düzenlediği basın toplantısında, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin, Adanalılara hitap edeceğini hatırlatarak farklı siyasi görüştekileri de alanda görmek istediklerini söyledi. Vatanın ve milletin geleceğini ilgilendiren son derece önemli bir seçim süreci yaşandığını kaydeden Gözütok, ‘’Üzerimize düşen tarihi sorumluluğu yerine getirmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımızı mitinge bekliyoruz.” dedi.

İlk kez oy kullanacak gençlerin büyük kısmının henüz kararını vermediğini vurgulayan Gözütok, "Gençler, kendilerinin ve ülkenin istikbalinden endişe ediyorlar. Bu endişelerini, birebir görüştüğümüz genç kardeşlerimizin söylemlerinden biliyoruz." dedi. İşsizliğin gençler arasında yüzde 20'lerin üzerinde seyrettiğine dikkat çeken Gözütok, "Milli İttifak’ın en çok gençlerimizi heyecanlandırdığını görüyoruz. Bu heyecan dalgası her geçen gün daha da yayılıyor" diye konuştu.

Ekonomik verilerle Türkiye ekonomisinin çok iyi gitmediğini anlatan Gözütok, Milli İttifak'ın birlik ve beraberliği sağlayıp milletin yüzünü güldüreceğine vurgu yaptı. Gözütok, "Bu seçimlerde vatandaşlar sadece milletvekili seçmeyecek. Her bir oyla Türkiye'nin yolunu ve yönünü de belirleyecekler. Türkiye, bulunduğu coğrafyada öncü mü olsun, yoksa batıya uydu mu kalsın? Türkiye, yeni bir dünya mı kursun, yoksa küresel güçlere taşeronluk mu yapsın? Halkımız bunun kararını verecek." dedi.