Trabzon Özel Gülbahar Eğitim Kurumları öğrencileri, Forum Alışveriş Merkezi’nin kitap ve oyuncak ihtiyacı olan öğrenciler için başlattığı '1 Kitap 1 Oyuncak' kampanyasına yüzlerce kitap ve oyuncakla destek verdi.

Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu 2. sınıf öğrencileri, Dünya Kitap Haftası münasebetiyle okullarında yaptıkları, 'Kitapların Rafta Kalmasın, Arkadaşın Okusun' kampanyasında bin 500 civarında kitap ve 200’e yakın oyuncak topladı. Topladıkları kitap ve oyuncakları Forum AVM’de hazırlanan kutulara koyan öğrenciler, daha sonra alışveriş merkezinin fidan kampanyasına katıldı.

Özel Gülbahar İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, sosyal sorumluluk projelerine okul olarak ciddi bir destek sağladıklarını söyledi. Var, "Öğrencilerimiz her yıl ihtiyaç sahibi arkadaşları için kitap ve oyuncak kampanyaları düzenliyor. Birinci dönem yine ihtiyaç sahibi öğrenciler için oyuncak kampanyası düzenleyip, yerine ulaştırdık. Bu sefer de Forum Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği kitap ve oyuncak kampanyasına katıldık. Dünya Kitap Haftası münasebeti ile öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kitap kampanyası düzenlemişlerdi. Okulun girişine koyulan iyilik kutusuna öğrenciler her gün kitaplar ve oyuncaklar koydular. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaları bizleri çok mutlu etti. Bu vesile ile Forum Alışveriş Merkezinin kitap ve oyuncak kampanyasına yüzlerce kitap ve oyuncakla katılmış olduk." dedi.