Hac ve umre turları her yıl belli dönemlerde birçok tur şirketi tarafında düzenlenmekte bu noktada büyük bir rekabet yaşanmaktadır. Kaliteli hizmet vermek için çabalayan şirketlerin oldukça uzun uğraşlar sonucunda hazırlandıkları turlar, Mekke ve Medine’yi ziyaret etmek o kutsal toprakların kokusunu duymak isteyen birçok insanın beklentilerini karşılamaya çalışmaktadırlar. Bu noktada İnanç Turizm sizlere en özel ve en iyi hizmetleri vererek sizlerin de memnuniyetini kazanmak gaye ve amacıyla yıllardır sektörde çalışmalarını sürdürmektedir. Verilen sözlerde dürüst olmayı ilke edinen ve karşılıklı olarak anlaşıldığı üzere hizmetlerini sürdüren, sözleştiği fiyatlarla müşterilerin tam olarak beklentilerini karşılayarak hizmetlerini devam ettirmektedir.

İnanç Turizm, uzun yılların verdiği bilgi ve deneyim ile 2017 yılında da gerektiği gibi hizmet vermek için hazırlıklarını başlatmış durumda. 2016-2017 sezonunun ilk umre turları 1 Kasımda gönderilmesi planlanmaktadır. Bu noktada İnanç Turizm ailesi ile seyahat etme zevkini kaçırmamanızı öneririz. Firma, hem Mekke ve Medine’ye giderken hem de orada konaklama ve ulaşım açısından söz verildiği üzere kaliteli ve doğru hizmeti vermeyi ilke edinmiştir. Bu noktada 5 yıldızlı ulaşım ve konaklama imkanlarını sonuna kadar kullanmaktan çekinmeden müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir. Bu noktada İnanç Turizm ile seyahat etmek isteyenlere müşteri memnuniyeti kapsamında bu zamana kadar seyahat edenlerin anketleri doğrultusunda %97 gibi oldukça önemli bir başarıyı yakaladığını söylemeliyiz. Rakipleriyle ciddi şekilde fark oluşturan hizmet anlayışı, bahsettiğimiz gibi memnuniyet anketlerine de fazlasıyla yansımış durumdadır. Bu noktada umre 2017 fırsatlarını kaçırmamak ve bilgi sahibi olmak adına firma sitesine giriş yaparak küçük bir form doldurmanız yeterlidir. Dolduracağınız form ile site editörleri sizlerle gerektiği gibi iletişe geçerek tur zamanları ve umre fiyatları hakkında ayrıntılı bilgiler vereceklerdir.  Bu noktada henüz sitede fiyat listeleri ve gidilecek zamanlar bulunmamakla birlikte en iyi hizmeti vermek adına titizlikle çalışmalar sürdürülmektedir.

Ücretlendirme konusunda oldukça uygun fiyatlarla hizmetler sürdüren İnanç Turizm, Mekke ve Medine’de geçireceğiniz zaman dilimlerinde sizlerle ilgilenecek, herhangi bir sorununuz odluğunda sizlere yardımcı olacak tecrübeli bir ekiple çalışmaktadır. Bu noktada siteyi takibi bırakmayarak sizler de hac ve umre ziyaretlerinizi