Havza Kaymakamlığı Ramazan dolayısı ile şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği düzenlendi.

Samsun'un Havza ilçesinde özel bir otelin bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Alper Tanrısever, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Kumkaya, Belediye Başkanı Murat İkiz, Muharip Gaziler Derneği Havza Şube Başkanı Harun Saat, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Urgancı, Kaymakamlık personeli gaziler, gazi yakınları ile şehit aileleri katıldı.

Hep beraber yenilen yemeğin sonunda şehit babası Hasan Bıyıklı tarafından yapılan duanın ardından Muharip Gaziler Derneği Havza Şube Başkanı Harun Saat, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin sağlanması adına önemli olduğunu vurguladı. Saat, "Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan başta kaymakamımız ve çok değerli gazi ve şehit ailelerine teşekkür ederim. İnşallah daha iyi ve güzel günlerde bir araya geliriz." dedi.

Şehir Babası Hasan Bıyıklı, "Kaymakamımız ve Gaziler Derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her sene bizleri davet ediyorlar, unutmuyorlar memnun kalıyoruz. Şehitler ölünce değil unutulunca ölürler, onlar unutulunca bizlerde ölüyoruz." diye konuştu.

Şehit abisi İsmail Köksal ise "Öncelikle şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Vatan sağ olsun." ifadelerini kullandı.