Türkoğlu ilçesinde bir barınakta hayvanların dostlukları kıskandırıyor, yemek vaktindeki hareketleri ise ilginç görüntülere sahne oluyor.

İşadamı Orhan Karagüler'e ait hayvanlar yemek vakti geldiğinde aynı sofrada buluşuyor, sofrada kediyle birlikte tavuk, güvercin, tavus kuşu ve hindi gibi hayvanları görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Fabrikanın bahçesinde birlikte yaşayan kedi ve kümes hayvanlarının kavga ve kovalamaca yaşamak yerine aynı sofrayı paylaşması görenlere tebessüm ettiriyor.

İşinden fırsat buldukça hayvanları ile zaman geçirdiğini belirten Karagüler, oluşurduğu mini hayvanat bahçesindeki bütün hayvanların uyum içerisinde yaşadığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Hayvanlar sadece yemek vakti değil diğer zamanlarda bile iyi anlaşıyorlar tavukların yavruları hindilerin sırtında gezintiye çıkıyor, yaban keçisi kendini açık eden yavrusunu ikaz edip saklanmasını sağlıyor onlara çok alıştım birlikte zaman geçirmeyi seviyorum. Keşke bu dostluk ve paylaşım insanlar arasında da olsa" diye konuştu.