Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, tarafından hayata geçirilen 'Hoş Geldin Bebek' projesi ile ilçede yeni doğan yaklaşık 100 bebeğin aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler verildi.

Belediye Başkanı Ömer Açıkel, beraberinde proje sorumlusu Hicran Temur ile birlikte Ayşe ve Durmuş Kandemir çiftinin yeni doğan oğulları Samet Kandemir’i evlerinde ziyaret ederek belediye tarafından hazırlanan hediye paketlerini takdim etti. Başkan Av. Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçede 9 Şubat 2015 tarihinde hayata geçirdikleri "Hoş Geldin Bebek" projesi ile 100 bebeğe ulaşarak bir bebek için ihtiyaç duyulan malzemelerin yer aldığı çantayı ailelere verdiklerini söyledi.

Başkan Açıkel, "Proje kapsamında ailelerimizin mutluluklarına ortak olmak bizleri de ayrıca mutlu ediyor. Proje kapsamında ilçemizde yeni bebek sahibi olan ailelerimizi ziyaret ederek bir bebek için ihtiyaç duyulan malzemelerin yer aldığı hediye çantamızda zıbın takımı, battaniye, bebek beslenmesi, bakımı el kitabı, aşı kartı, gelişim çizelgesi ve içerisinde zeytinyağı, sabun gibi ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu doğal ürünler sepeti de bulunuyor. Biz bu çantamızı ailemize hediye ediyoruz. Amacımız, ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek ve onların sevinçlerini ve kederlerini paylaşmak." dedi.