Onikişubat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek” projesi tüm hızıyla devam ediyor. İlçede dünyaya gelen çocukları hediyelerle karşılayan Onikişubat Belediyesi, projenin başlamasından bugüne kadar geçen süre içerisinde bebek sahibi olan 500 aileye puset yardımında bulundu.

“İlk hediyeler Onikişubat'tan” sloganıyla yürütülen proje vatandaşların da takdirini toplarken, belediyeye yapılan her başvurunun ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin pusetleri ailelere teslim etmeye devam edeceği belirtildi. 

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada sosyal belediyeciliğin örneklerini en iyi şekilde sunmaya devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:
“Onikişubat Belediyesi olarak ”˜model ilçe' olma düşüncesiyle çıktığımız bu yolda, her alandaki projelerimiz devam ediyor. Bu projelerimizden hiç kuşkusuz en önemlilerinden bir tanesi de ”˜Hoş geldin Bebek' çalışması. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışma kapsamında şu ana kadar 500 çocuğumuzun ailesine puset hediye ettik. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftlerimize küçük de olsa katkı da bulunmak bizler için de gerçekten mutluluk verici. İnşallah projemiz bundan sonra da devam edecek. Onikişubat Belediyesi olarak ilçemizde dünyaya gelen çocukların çok daha güzel bir çevrede, çok daha yaşanılabilir bir Onikişubat'ta hayatlarını sürdürmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”