Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından okul bahçesine kurulan dev Kutlu Doğum çadırı, öğrenci velileri ve çevre sakinlerinden büyük ilgi gördü. Çadırı ziyaret eden Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, öğrenciler tarafından yapılan eserleri ilgi ile inceledi.

Kutlu Doğum haftası nedeniyle okul bahçesine kurulan kutlu Doğum çadırı, öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan Kabe maketi ve kutsal beldelere ait görseler ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Okul Müdürü Nihat Albayrak, “Öğrencilerimize Kutlu Doğum haftası münasebetiyle hem Peygamber sevgisini aşılamak hem de Kutsal mekanlarla ilgili bilgi vermek amacıyla Kutlu Doğum çadırını kurduk. Başta mahalle sakinleri olmak üzere velilerimiz ve ilçemizin mülki ve idari amirlerinden büyük ilgi görmesi gelecek yıllara için bizi farklı farklı projeler geliştirmeye itti.” dedi.

İki gün boyunca ziyarete açık olan Kutlu Doğum Çadırını Atakum Kaymakamı Ali Bıakoğlu da ziyaret etti. Öğrenciler tarafından çadırda hazırlanan ebru, hat sanatı ve diğer resimleri ilgi ile izleyen Kaymakam Bakoğlu, öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı. Öğrencilerle fotoğraf çeken Kaymakam Bakoğlu, gelecek yıllarda öğrencilerden daha güzel eserler ortaya koymaları konusunda söz aldı.