Canlı tv izlemek için, mobil cihazınız ya da bilgisayarınızla beraber internetinizin olması yeterlidir. Nerede olursanız olun, kolaylıkla kanalları canlı izleme imkanınız bulunur. Üstelik, tüm kanalları tek bir sitede bulma şansınız da mevcuttur. Her ne kadar pek çok canlı tv izleme sitesi bulunsa da, bu rekabet içerisinden bariz bir şekilde öne çıkan bir site bulunmaktadır. eCanlitvizle.co sitesi, tüm kanalları izleyebilmeniz için size imkan vermektedir. Basit ara yüzü arasından, istediğiniz kanalı seçip izlemeye başlayabilirsiniz. Üstelik mobil tasarımı da kullanıcı memnuniyeti doğrultusunda geliştirildiğinden rahatlıkla seçim yapabilirsiniz. Sevdiğinizin dizi ya da programı izlerken donup kalmaması, bu sitenin en büyük avantajlarının başında yer almaktadır.

Eğlence Programlarının Adresi TV8

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8, son yıllarda yarışma kategorisinde en üst sırayı tek başına göğüslemektedir. Survivor yarışmasının yayınlandığı dönem, hemen hemen her gün ilk 3 sırada yerini korumaktadır. Aynı zamanda yıllardan beri süren O Ses Benim, 3 Adam gibi programlara ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca TV8, her dönem pek çok farklı proje ile Türk televizyonunun ilklerine sahne olmaktadır. Ütopya gibi bir yarışma ile 1 yıl boyunca, aynı yerde kalan insanları ekranlara yansıtmış ve Semih Öztürk gibi bir fenomeni medyaya kazandırmıştır. Bu Tarz Benim programı ile ise; onlarca yeni yüz ortaya çıkmıştır. Kanal, programlarının birçoğunu bant yayından sunsa da canlı izlenen programları da mevcuttur.

Beyaz TV Müdavimlerine

Beyaz TV, daha çok geçmiş dönemlerde yayınlanmış, bitmiş ama bir türlü tadına doyulamamış dizileri ve programları tekrar yayınlanması ile bilinen bir kanaldır. Komedi Dükkânı, Leyla ile Mecnun, Zengin Kız Fakir Oğlan bunlardan yalnızca bir kaçıdır. Aynı zamanda, Söylemezsem Olmaz magazin programı ile pek çok haberi ilk kez duyurmakta olan Beyaz TV, renkli bir gündüz kuşağına sahiptir.

Canlı TV İzleme Sitelerinin Avantajları

Günün akışında koşuşturan kişiler, genellikle programların yayın saatini kaçırmaktadır. Sevilen program ve dizileri canlı izleme imkanı varken, daha sonra izlemek ise; çoğu zaman spoiler almanıza sebep olur. Bu aşamada canlı tv izleme siteleri, en büyük yardımcınız olacaktır. eCanlitvizle.co sitesi sayesinde, sevdiğiniz programları internet olan her yerden rahatça izleyebilirsiniz. Üstelik, üye olarak ücretsiz bir şekilde favori kanallarınızı belirleyerek işinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz.

Kaynak: http://www.ecanlitvizle.co/