Jandarmanın 176. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, Piazza AVM işbirliğiyle düzenledikleri etkinlikte, şehit ve gazi çocukları ile köy okullarındaki başarılı çocuklardan oluşan 80 kişilik bir grubu AVM’de ağırladı.
Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Yarınlarımız ve Jandarma El Ele”  projesi kapsamında şehit ve gazi çocukları ile hayatlarında ilk kez bir AVM’de bulunan çocukları bir araya getirdi. Kahramanmaraş'ın ilçeleri ve çeşitli köylerindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, jandarma tarafından otobüslerle Piazza’ya  getirildi.

Piazza’da eğlenceli bir gün geçirdiler

AVM’ye gelişlerinde Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri ve Piazza AVM Müdürü Serbülent Tekinşen tarafından karşılanan çocuklar, Cinemaximum’da  “Niyazi Gül Dört Nala” adlı filmi izledi. Ünlü komedyen Ata Demirer’in başrolünü oynadığı filmi keyifle izleyen çocuklara daha sonra  Mc Donald’s’tan menü ikram edildi. Yemeğin ardından Crayz Game Bowling’te kendi aralarında düzenledikleri turnuvada eğlenceli vakitler geçiren çocuklar, doyasıya bowling oynadı.

Piazza’da keyifli bir gün geçiren çocuklar günün sonunda keyifle evlerine uğurlandı.  Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ve Piazza AVM yetkililerine teşekkür eden çocuklar, “Burada çok eğlendik. Birçok arkadaşımız ilk kez bir sinemada film izledi. Yine birçoğumuz ilk kez bowling oynadık. Çok güzel bir gün yaşadık” dediler.