İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Engelliler Derneği Elbistan Şubesi'ni ziyaret ederek, 2 adet tekerlekli sandalyeyi sahiplerine verdi.
     Binbaşı Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, düzenledikleri yardım kampanyasına personelin büyük destek verdiğini belirtti.
     ''Huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir toplum için engellilerin de bu toplumun içerisinde yerini alması gerektiğini düşünüyoruz'' diyen Yazıcı, bu tür faaliyetlere devam edeceklerini dile getirdi.
     Şube Başkanı Nursel Pekcan ise jandarma personelinin örnek ve anlamlı bir kampanya düzenlediğini ifade ederek, ''Herkesten bu ilgi ve alakayı bekliyoruz. Engellinin ihtiyacı olan bu tekerlekli sandalyeler sağlam bir birey için anlam ifade etmiyor olabilir ancak, engelli bir insan için çok şey ifade ediyor'' diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Binbaşı Yazıcı, 14 yaşındaki bedensel engelli Muhammed Faruk Kurt'a tekerlekli sandalyesini teslim etti. Bu arada, diğer tekerlekli sandalyenin de dernek tarafından belirlenecek bir engelliye verileceği belirtildi.