Çorum’da Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü’nün (HİTOK) düzenlediği Oto Slalom Yarışları’na katılan kadın sürücüler pistin tozunu attırdı.

'Çorum, Türkiye ile yarışıyor' sloganıyla Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve HİTOK’un organize ettiği yarışlar TSO Fuar Kompleksi’nde yapıldı. Otomobil meraklılarının büyük ilgi gösterdiği yarışlara 3’ü kadın 15 sporcu katıldı.
Program, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çelik’in dostluk turu ile başladı. Bay ve bayan kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlar büyük heyecana sahne oldu. Direksiyon başında tüm hünerlerini sergileyen sürücülerin drift gösterileri seyirciler tarafından heyecanla takip edildi.

Yarışlarda en büyük ilgiyi kadın sürücüler gördü. Sergiledikleri performansla seyircilerden büyük alkış alan kadınlar, pistin tozunu attırdı. Dilek Ötün isimli sürücü, her iki kategoriye katılarak, bay sürücülerle de yarıştı. Ötün, gösterdiği performans ile büyük alkış aldı. Çok sayıda otomobil tutkunun izlediği yarışlar ödül töreni ile son buldu.