Trafik ve ulaşım konusunda çalışmalarına ara vermeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrimize bir kavşak daha kazandırıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca başlatılan çalışmalarda Turgut Özal Bulvarı üzerinde yeni bir kavşak yapımına başlanıyor.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR - TIKLA

Turgut Özal Bulvarı üzerinde Tekerek Yolu ile Üniversite yolunu birbirine bağlayacak olan kavşak düzenlenmesine ilişkin teknik bilgiler aktaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Mühendisi Mert Sinantürk: “Trafiğe ve ulaşıma önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey’in talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz Turgut Özal Bulvarında okul servislerimizin geçişini kolaylaştırmak amacıyla yaptığımız kavşak çalışmamızı sürdürmekteyiz.

Kavşağımızı Turgut Özal Bulvarına açıyoruz. Okullara öğrenci taşıyan servis araçlarının geçişini kolaylaştırmak amacıyla başlattığımız bu projemiz Tekerek yolundan- Üniversite’ye bağlanan yolumuzda gerçekleşmektedir” dedi.

Mahalle Sakinlerinden Rafet Aygır ise şunları söyledi: “Ben Almanya’da yaşayan bir vatandaş olarak şu anda burada olan çalışmalardan dolayı çok memnuniyet duydum. İki yıldan beri burada bir kavşağa ihtiyaç vardı. Son zamanlarda ki çalışmalardan gerçekten çok memnunum. Sayın Yirmiikigün Mahallesi Muhtarı Murat Yeninar ve bir diğer Maarif Mahallesi Muhtarımız Sayın Hayrullah Kılıçsallayan’dan gerçekten arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Canla başla çalışıyorlar. İnşallah bundan sonra da devamını getirirler. Ben şu anda bir hafta oldu buraya geleli, burada ki çalışmalardan gerçekten çok memnun kaldım. İnşallah bundan sonrası da gelir. Burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederiz. Bundan sonra ki yaşamında da başarılar diliyorum. Kavşak çalışmalarının başlamasından oldukça memnunuz” dedi.