Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce organize edile iftar yemeği Çamlıca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İftar yemeğinin amacına ilişkin bir konuşma yapan Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, Ramazan ayı münasebetiyle toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmeyi hedeflediklerini ifade ederek: “ Ramazan ayı vesilesiyle toplumumuzun farklı kesimlerinden ailelerimizi bir araya getirerek, kardeşlik hukukumuzun gelişmesine, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla böyle bir iftar programı gerçekleştirdik.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü olarak hayırsever ve duyarlı hanımlarla, ihtiyaç sahibi yetim ailelerimizin aralarındaki sevgi bağını kuvvetlendirmek ve de manevi kazançlarımızı artırmak amacıyla her hafta aile ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

İFTAR FOTOĞRAFLARI

Buradaki iftar programımıza katılan ailelerin birçoğu ziyaretlerimiz sonucu birbirlerini tanıyan ve evlerine misafir olduğumuz aileler. Aslında hepimiz büyük bir ailenin fertleriyiz. Birbirimizi tanımaya, sevmeye ve kardeş olduğumuzu hatırlamaya ihtiyacımız var. Toplumumuzun huzuru, devletimizin birlik ve bekası için bu şart” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un eşi Derya Hanım’la birlikte katıldığı iftar yemeğinin sonunda aileler topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.