Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ile Tıp Fakültesi Öğrenci Topluluğu’nun birlikte düzenledikleri etkinlik çerçevesince Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatan kadın hastalar ziyaret edilerek gül verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un eşi Derya Erkoç, AK Parti Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar, Kadın ve Aile Şube Müdür Ayşe Taşkıran, KADEM Temsilcisi Mutlu Aslantürk ile birlikte Tıp Fakültesi’nde yatan kadın hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup, gül vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar. 

HABER FOTOĞRAFLARI

Ziyarete ilişkin görüşlerini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran: “ Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Tıp öğrencileri topluluğuyla ortaklaşa düzenlediğimiz bu programda hastanede yatan kadın hastalarımıza moral ziyaretinde bulunarak kadınlar gününü kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.