Emniyet Müdürü Metin Aşık, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki törende yaptığı konuşmada, 28 rütbe terfi ve tayini çıkan 18 personele rütbe ve belgelerini vereceklerini söyledi.

Müdürlük bünyesinde yapılan değerlendirmede başarılı oldukları belirlenen 150 personele başarı ve ödüllendirme belgesi vereceklerini ifade eden Aşık, "Bu dönemde birlikte çalıştığım değerli meslektaşlarım gittiğiniz yerlerde yolunuz ve bahtınız açık olsun. Çok emekleriniz ve gayretli çalışmalarınız oldu. Gittiğiniz yerlerde de ayrı başarıyı sergileyeceğinizden eminiz. Yeni rütbe alan arkadaşlarım, yeni rütbeleri kendilerine ve ailelerine hayırlı olsun."

Konuşmanın ardından rütbe alan, tayini çıkan ve başarılı olan personele rütbe, belge ve ödüllyeri verildi.

Törenin başarılı olan personele yönelik ödüllendirme kısmında programı sunan görevli İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli 6 personelin de ödüle değer bulunduğunu ancak deşifre olmamaları için onların yerine "dublör" olarak meslektaşlarının ödülleri teslim alacaklarını bildirdi.

Törene Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Cumhuriyet Başsavcı Mustafa Küçük ile resmi kurum müdürleri ve davetliler katıldı.