ÖZTUNÇ, KAHRAMANMARAŞLININ ÇİLESİNİ BAKANIN YÜZÜNE VURDU!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, açıldığı günden bugüne uçak uçuş iptalleriyle anılan Kahramanmaraş Havalimanındaki teknik aksaklıkları Meclis’te kinayeli bir dille Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın yüzüne vurdu.

Kahramanmaraş Havalimanı özellikle GPS cihazı eksikliği yaşandığı için sinyal alıp vermede yaşanan sıkıntılar nedeniyle sık sık uçak uçuş ertelemeleri yahut iptalleriyle gündeme geliyor.

Vatandaşların tüm şikâyetlerine rağmen yetkili merciiler herhangi bir sorun yokmuş gibi kulaklarının üzerine yatarken CHP’li Ali Öztunç, memleketlisine reva görülen bu çileyi Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’ın yüzüne vurdu.

“HAFTADA 3-4 UÇUŞ İPTAL!”

Daha önce havalimanındaki sorunları sıklıkla gündeme taşıyan Öztunç, bu sefer de Meclis Genel Kurulunda yerinden söz alarak konuya dair “Sayın Ulaştırma Bakanı, Kahramanmaraş Havalimanı'na uçaklar inemiyor. Cihaz eksikliği neden giderilmiyor? Haftada en aza 3-4 uçuş iptal oluyor. Bu gidişle bu millet size "Hoşça kalın." diyecek. İnşallah önümüzdeki günlerde "bay bay" yapacağız size.” İfadelerini kullandı.