Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığının 2015 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklediği "Liderimle Yürüyorum,Sağlıklı  Büyüyorum" projesi bünyesinde Milli  Kampa 50 izcisiyle  katıldı.
     Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü başkanı Ahmet Özkul " Türkiye İzcileri Milli Kampı " hakkında şunları aktardı; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Liderimle Yürüyorum,Sağlıklı  Büyüyorum" projesi kapsamında 50 izci ile 31 Temmuz günü Kahramanmaraş'tan hareket ederek,  1 Ağustos sabahı İstanbul’a ulaşıp, Ümraniye İzci kampına geçerek, 15 Temmuz darbe girişiminde Vatan ve Bayrak için canlarını vermiş aziz şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar göndererek kampa  başladıklarını belirtti.
     Kulüp başkanı Özkul, İzcilerin 6 günlük kamp boyunca milli ve manevi bir atmosferde kamplarını devam ettirip, çeşitli etkinliklerle ülkemizin birçok ilinden kampa katılan izci kardeşleriyle bütünleşip, onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
     Özkul, birçoğu İstanbul’u ilk defa gören izcilerimiz,kampın belirli günlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla şanlı ecdadımızın yadigarı  olan  güzel İstanbul’umuzu gezip, eşsiz eserlerini görme fırsatını yakalayarak, böyle güzel bir vatanda yaşamanın hazzını bir kez daha hissettiler dedi.
   Kampa katılan İzciler, kampın  kendileri için sevinç ve gurur kaynağı olduğunu, Milli bilinç kazandırma yönünde çok güzel sonuç elde ettiklerini,  bu güzel vatanda yaşamanın  onurunu ve gururunu yaşadıklarını, geçmişimizden güç alarak geleceğe güvenle bakacaklarını belirttiler.
     Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İzcileri,  kampı sorunsuz olarak tamamlayıp,  8 Ağustos sabahı Kahramanmaraş'a döndüler.