Karayağlı Mobilya, 2016 yılında 22 yıllık bilgi ve tecrübenin eseri olarak Nusret Karayağlı tarafından kuruldu. Kahramanmaraş'ta 3 Katlı ve 2500M'2 kapalı teşhir alanında hizmet veren Karayağlı Mobilya geniş ürün yelpazesini sergilemektedir. Karayağlı Mobilya olarak Müşteri ve kalite odaklı çalışma felsefesini benimsiyoruz. Bu fikirle yola çıkan genç ve dinamik ekibimiz sektörde daima yenilikçi standartlarını büyüten ve iş memnuniyetini en üst seviyede tutarak güvenilir bir firma olmuştur. Hergün kendimizi daha da geliştirerek hayatınız için farklı ve kalıcı çözümer üretmeye devam edeceğiz. 

KARAYAĞLI OFİS MOBİLYALARINDA İNDİRİM FIRSATI! 

Karayağlı Ofis Mobilyalarında yaz indirimlerini kaçırmayın. Bir çok sektörde fiyatlar artarken Karayağlı Ofis Mobilyalarında indirim devam etmektedir. 

Karayağlı Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Karayağlı yapmış olduğu açıklamada: Ofisler her işletmenin beynidir ve aynı zamanda vitrinidir. Yani müşterileriniz firmanızı öncelikle ofisinizle değerlendireceği için görsel kalitesi olmayan bir noktada gelen konuklarınızı ağırlamak firmanızın eksi not almasına yol açacaktır. Bu nedenle her işleme sahibi hem verimli bir çalışma ortamı kurmak hem de müşterilerine karşı prejtij kazanmak için tartışmasız şık bir ofis dekore etmesi gereklidir. Bu aşamada en önemli adımlardan biri doğru noktadan Ofis Mobilyası temin edebilmektir. Unutmayınız ki, görseline kanarak tercih edeceğiniz pek çok ürün sizlere maddi zarfar olarak geri dönecektir. Çünkü malzeme ve işçilikten çalarak sadece şık bir görüntü içeren ürünler piyasada oldukça fazladır. Ancak bu ofis mobilyaları çok kısa sürelki bir kullanım ardından ilk önce kaplamaların soyulması ve sonra yavaş yavaş çeşitli noktalarından kırılarak kullanılmaz bir hal alması sonucunda kullanıcısına sıkıntı yaratacaktır. Bu sıkıntıları yaşamamanız için siz değerli müşterilerimizi en cazip fiyatlar ve kaliteli ürünlerimizi görmeniz için Anada yolu üzeri 1.Km Kafum Karşısındaki iş yerimize kahve içmeye bekliyoruz.'dedi.