Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat bölümünde eğitim gören siyam ikizi Ayşe ve Sema Tanrıkulu kardeşler eğitimlerini tamamladıktan sonra ilk görev yerlerinde çalışma hayatına başladı. Siyam ikizleri, Türkiye Diyanet Vakfı bünyesinde Kahramanmaraş İl Müftülüğü Kütüphanesi'nde göreve başladı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Kütüphaneye yeni gelen kitapları raflara yerleştiren ikizler, çalışmayı çok sevdiklerini ve artık kendi ayakları üzerinde durduklarını ifade etti. Yeni göreve başladıkları için mutlu olduklarını söyleyen kardeşler ayrıca kendilerine destek olan  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Diyanet İşleri Başkanı'na ve İl Müftüsüne teşekkürlerini iletti.

'ARTIK KENDİ AYAKLARIMIZ ÜZERİNDE DURDUĞUMUZA İNANIYORUZ VE ÇOK MUTLUYUZ'

Kitaplarla iç içe olmak bizi çok mutlu etti. İnsan kendi ayakları üzerinde durmalı. Biz ayaklarımızın üzerinde durduğumuza inanıyoruz ve çok mutlu oluyoruz” dediler. İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu ise siyam ikizlerine hayrlı olsun dileklerini iletti. İl müftülüğü kütüphanesinde göreve başlayan ikizlerin hem onlar hem kendileri için yeni bir heyecan olduğunu belirten Remziye Köroğlu, ''Bu dönem içinde heyecanla göreve gelip kitaplarla ilgilenmek onları mutlu etti. Onları mutlu etmekten her türlü çalışma bizleri de mutlu etmektedir” dedi.