Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç sahibi 350 aileye kurban eti dağıttı.

Emniyet personelinin kestikleri kurbanlıklardan bir merkezde toplanan etler, polis ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Şube müdürü Adem Kayacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin yaptıkları çalışma sonucu tespit edilen ailelere "yardım eli" uzatmak istediklerini söyledi.

Büyük şehirlerde insanların çevresindeki ihtiyaç sahibi kişileri tanımakta güçlük çektiğine işaret eden Kayacı, "Özellikle de memur arkadaşlarımız kestiği kurbanın etini dağıtmakta zorlanıyordu. Personelimizle bu sıkıntıyı gidermek istedik" dedi.

Yardımların içerisine Arapça ve Türkçe bayram mesajı ile emniyetin telefon numaralarının yazılı olduğu kartların da konulduğunu vurgulayan Kayacı, yardım faaliyetinin bayramın üçüncü gününe kadar belirli aralıklarla süreceğini vurguladı.

Muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduklarını dile getiren Kayacı, bu sayede ihtiyaç sahiplerine daha kolay ulaştıklarını kaydetti.