Kahramanmaraş'ta 4 ayaklı olarak dünyaya gelen civciv şaşırttı.
Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Öşlü Mahallesi'nde, 67 yaşındaki Hasan Doğru'nun kuluçkaya yatan tavuklarının yumurtalarından 10 civciv çıktı. Doğru, civcivlerden birinin 4 ayaklı olduğunu fark etti. Şaşkınlığını yakınlarıyla paylaşan Doğru, 4 gün önce dünyaya gelen 4 ayaklı civcive gözü gibi bakıyor. 

Doğru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yumurtalara bakmak için geldiğinde, çıkan civcivlerden birinde farklılık gözlemlediğini, eline alıp incelediğinde 4 ayaklı olduğunu fark ettiğini belirtti.

Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadığını ifade eden Doğru, şunları söyledi:

"Bu bize Allah'ın bir mucizesi. Koçun 4 boynuzlusunu gördüm ama civcivin 4 ayaklısını hiç görmemiştim. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştığımız için heyecanlıyız. İnsanoğlunun yapışık olanını da gördüm ama böylesini ilk defa. Cenab-ı Allah bunu da gösterdi. Seviyorum onu, her gün aşağıya inip. Çok güzel maşallah." 

4 AYAKLI CİVCİV FOTO GALERİ

4 ayaklı civcivin kardeşleriyle beraber gezdiğini anlatan Doğru, "Buna bir şey olduğu zaman kardeşleri ve annesi hemen yanına geliyor. Onu hiç yalnız bırakmıyorlar." dedi.

Civcivin sırt üstü dönmesi halinde annesinin hemen yanına gelip doğrultmak için ayaklarıyla uğraştığını anlatan Doğru, civcivin zarar görmemesi için torunlarının sevmesine bile izin vermediğini dile getirdi.