Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesinin başlattığı Bungalov Evleri projesine birçok iş adamından da destek geldi. Kahramanmaraş'ta apartmanların ve yüksek binaların çoğalmasıyla sakin ve sessiz ortam isteyen vatandaşlar artık Bungalov evlerini tercih ediyor. 

Doğanın içerisine kurulan Bungalov evleri Kahramanmaraş'ın dört bir yanında olacak. Dulkadiroğlu Belediyesinin başlatmış olduğu Bungalov evleri projesi sonrası birçok iş adamıda Bungalov Kent isimli projeleriyle startı verecek. Bazı vatandaşlar ise düşük maliyette olan Bungalov evleri için harekete geçerek hayallerindeki Bungalov evinin çalışmasını başlattı.

YATIRIMCILAR DAĞ TAŞ DEMEDEN YER ARIYOR!

Kahramanmaraşlı yatırımcılar ise son 1 ayda onlarca arazi ve arsa alarak doğa içerisinde Bungalov Evlerinin çalışmasını başlattı. Yatırımcıların Bungalov heyecanı ise Kahramanmaraş'a büyük bir kazanç sağlatacak. Çalışmaları ilerledikten sonra her bir yatırımcının projesi Haber46'da yayınlanacaktır. 

Dulkadiroğlu Belediyesinin çalışmasında sona geldiği Yedikuyular bölgesinde bulunan Yalnız Ardıç bölgesinde inşaatı devam eden mesire alanında Bungalov evlerinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.