Kahramanmaraş’ta bir çay ocağı işletmecisi 1 günlük hasılatını, Zeytin Dalı Hakeratı'nı yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak için Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.
Kahramanmaraş’ta çay ocağı işleten Hakan Tekerek, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amaçlı kampanya başlattı. Çay ocağında başlatılan kampanyada, Mehmetçik için bir günlük hasılat bağışlanacak. Çay ocağında ortalama 750 bardak çayın satılacağı öğrenilirken, çay ocağında gün sonu toplanan yaklaşık 700 lira Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak.
Askerlerin duygularını yaşamak adına askeri kamuflaj giyerek çay satışı yaptıklarını söyleyen Hakan Tekerek, “Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlenen harekatta Mehmetçiğe destek amaçlı böyle bir kampanya başlattık. Bugünkü sattığımız çay gelirlerinin hepsini Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunacağız. Ortalama 500 ile 750 lira arasında satış yapmayı planlıyoruz. Bu arada askerimizin duygularını daha iyi anlama adına kamuflaj giydik ve müşterilerimize çay servisi yapacağız” diye konuştu.