Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Ayaklıcaoluk mahallesine de bir sosyal tesis kazandırdı. Tesisi ziyaret eden Başkan Okay, bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini aktardı.

Sosyal belediyecilikte fark yaratmayı sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, geçtiğimiz yaz başlattığı sosyal tesis atağını tüm hızıyla sürdürüyor. Birçok mahallesine sosyal tesis kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni sosyal tesislerin de yolda olduğu mesajını verdi.
Son olarak Ayaklıcaoluk mahallesine yeni bir sosyal tesis kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların da katılımıyla tesisi hizmete açtı. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da bulunduğu açılış programında mahalle sakinleri bu anlamlı hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da bölge halkının her türlü hizmete layık olduğunu vurgulayarak tesis hakkında bilgiler verdi. Ayaklıcaoluk mahallesinin alt yapı hizmetlerinin tamamlandığını anlatan Başkan Okay, sosyal amaçlı hizmetler için çalışma yaptıklarını kaydetti. Bu çalışmaların başında da sosyal tesis çalışmalarının geldiğini anlatan Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ayaklıcaoluk mahallemizde bulunan camimizin altını düzenleyerek sosyal amaçlı bir tesis haline getirdik. Bu tesisimizde bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın istifade edeceği birçok hususu düşündük. Gerek çevre düzeni gerekse de iç dizayn konusunda ihtiyaçlara cevap verdik. Vatandaşlarımız bir çok sosyal konuda bu mekandan faydalanabilecekler. Gerek kurs merkezi gerek taziye programı ve gerekse de dinlenme alanı olarak bu tesislerimiz kullanılabilecek. Mahallemizin bu alan toplanma merkezi de olacak. Bu bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız bu hizmetlerin daha iyisine layık. Bizlerde bu bilinçle mahallelerimizin standardını yükseltme adına çalışıyoruz. Çok şükür geride bıraktığımız hizmet sürecinde bölgemizi önemli bir konuma getirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Bu minvalde çalışmayı sürdüreceğiz.”