Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından inek çalan şahıs suçüstü yakalandı, yakalanan şahsın geçmiş tarihte koyun ve keçi çaldığı da ortaya çıktı. 
Boğaziçi mahallesinde devriye görevi yapan polis ekipleri, bir ihbar ile hareket edip  iki şahsı bir inekle yaya olarak gitmekte iken yakaladı. Şahısların yapılan sorgusunda ineğin Üngüt mahallesinde bir ahırdan çalındığı tespit edildi. İnegini teshis eden vatandaş,  polis ekiplerinden teslim aldı. İnegi çaldığı tespit edilen 54 yaşındaki 
Ahmet D. ve yanındaki E.D. yakalanarak gözaltına alındı. Admet D.'nin hırsızlık suçlarından kaldı olduğu vr  3 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. Yapılan polis sorgusunda,  Şüpheli Ahmet D'nin  11.09.2018 günü Fevzipaşa Mahallesinde bir Kuran Kursu bahçesinden de tel örgüyü keserek  1 adet keci ve 1 adet koyun çaldığı ortaya çıktı. Hırsızlık anı Kamera görüntüsüne yansıdı. Ahmet D. , suçunu ıtiraf etti.  Adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden Ahmet D. tutuklandı.