Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi yaşamın her anında vatandaşlarıyla buluşmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan “Camimiz bir gecemiz bir” projesiyle Ocak ve Şubat aylarında 11 camide vatandaşlarıyla gönül köprüsü kuran Onikişubat Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü dolayısıyla da Abdülhamid Han Camisi’nde 18 Mart akşamı yatsı namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutacak.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi her hafta Perşembe akşamı yatsı namazının ardından bir camimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu hafta ise 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünü idrak ediyoruz. Bu anlamlı günde de inşallah Abdülhamid Han Camisinde Mevlid-i Şerif okutup, vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Ayrıca burada şunu da ifade etmeliyim ki, bu etkinliklerimizde vatandaşlarımızla da daha yakından temas kurma, onlarla sohbet etme imkanı yakalıyoruz. Onikişubat Belediyesi, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yaşamın her anında vatandaşıyla iç içe olmaya devam edecek. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.
Öte yandan, “Camimiz bir gecemiz bir” projesiyle 2015 yılı içerisinde başta Ulu Camii olmak üzere toplam 11 camide yaklaşık 35 bin vatandaşa gül lokumu, çörek, gül suyu ve karanfil ikram edildiği belirtildi.