Alınan bilgiye göre, Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Mahallesi İstasyon Caddesi’nde gece geç saatlerde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil sokak köpeğine çarptı. 
Çevre sakinlerinden Hatice Karacı, olay üzerine yaralı köpeği evinin bahçesine taşıyarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine haber verdi. Belediye görevlilerinden "Gece saat 22.00'den sonra hizmet verilmediğini" öğrenen Karacı, sabaha kadar hayvanın başında bekledi. 

Sabah saatlerinde olay yerine gelen görevliler, yaralı köpeğe ilk müdahaleyi burada yaptı. Köpek daha sonra sedye ile hayvan ambulansına yüklenerek Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne götürüldü.

Karacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce "Gaziantep’in İslahiye ilçesinde kamyonun çarptığı eşeğin Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin hayvan ambulansı ile taşındığı" haberini televizyonlarda izlediğini söyledi.

Söz konusu haberde "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 35 dakikada olay yerine geldiği" bilgisine yer verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Karacı, yaralı köpeğe su ve yiyecek verdiğini ancak hayvanın bir şey yemediğini belirterek görevliler gelinceye kadar hayvanın başından ayrılmadığını sözlerine ekledi.