Çalışmaları yerinde inceleyen ve bütün mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hava şartlarının el verdiği sürece asfalt ve parke kaplama çalışmalarının devam edeceğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi;”

Yeşilyurt Mahallesi Serin sokaktayız. Yeşilyurt Mahallemizin çoğu sokak ve caddelerinde asfalt ve parke kaplama çalışmalarımız tamamladı ve devam ediyor. Burada yaptığımız çalışmalarımız ile aşağı yukarı Mahallemizde yol ağımız tamamlanmış olacak. Diğer taraftan Çobanbeyli mevkiinde, Efsus Turan mahallemizde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Genel anlamda ilçe genelinde alt yapı yenilemesinin tamamlandığı yerlerdeki üst yapı yenileme çalışmalarını yaparak insanlarımızı rahat ettirme azmindeyiz.

Beyceğiz Mahallesinde çalışmalara devam;

Biliyorsunuz Geçtiğimiz günlerde Beyceğiz mahallemizde ana arterlerin tamamında asfalt kaplama çalışmalarımız tamamlayarak mahalle sakinlerimizin kullanımına açtık.  Hava şartları elverişli olduğu müddetçe hem Beyceğiz mahallemizde, hem Alpaslan mahallemizde alt yapı çalışmalarının tamamladığı takdirde üst yapı çalışmalarımız devam edecek.

Afşin’de büyük ölçüde yol çalışmaları tamamlandı;

Aşağı yukarı ilçemizde ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızda büyük ölçüde yol aldık. Önümüzdeki haftadan itibaren kırsal iki mahallemize yine devam edeceğiz. Arıtaş ve Çobanbeyli mahallemizde. İnşallah hemşerilerimize verdiğimiz sözü tutacağız. Herkesten dualarını bekliyorum” ifadelerinde bulundu.

Daha sonra mahalle sakinlerinin çay davetini geri çevirmeyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, vatandaşlar ile sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi verdi.