Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren, ilköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğrenim talebelerine hizmet veren Hamidiye Öğrenci Yurtları, barındırdıkları öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için her sene geleneksel olarak düzenledikleri kermes oganizasyonunun bu sene 8.sini düzenliyor. Bu yıl Kiler AVM'nin eski binasında yapılacak olan kermese yoğun bir katılım bekleniyor.

16 Mayıs 2014 Cuma günü saat 10:00'da açılışı yapılacak olan kermese tüm halkımızı davet eden Hamidiye Öğrenci Yurtları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaköse sözlerine şöyle devam etti: "Kahramanmaraş ve civarında orta ve yüksek öğretim öğrencilerine hizmet veren 40 küsür öğrenci yurdu binamız mevcut olup, bu binalarımızda yaklaşık 3000 civarında öğrenciye yatılı olarak hizmet vermekteyiz. Bu öğrenciler Kahramanmaraş ve civarından olup, okumak isteyip de maddi imkansızlıklar nedeniyle sıkıntı çeken öğrenciler olup, dernek binalarımız bu öğrencilere sahip çıkmakta, onları yatılı olarak barındırmakta ve yeme içme barınma gibi her türlü sosyal ihtiyaçlarını sağlamaktadır. Bu hizmeti de hayır sahiplerinin katkıları sayesinde ücretsiz olarak yapmaktadır. Kermesten elde edilecek gelir bu öğrencilerin ihtiyaçlarında kullanılacaktır.

Kermesimizde hanımların çeyiz türleri, bayan ve erkek giyim, ayakkabı, mobilya, beyaz eşya, kuru gıda, kebap, döner ve her türlü yemek çeşitleri mevcuttur.

Kermesimiz 16-26 Mayıs arası açık kalacaktır. Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi hem alışveriş hem de hayır yapmaya davet ediyorum."


Yer: Eski Kiler AVM Binası
Tarih: 16-26 Mayıs 2014